VMRG

Over de VMRG

De VMRG is een zelfstandige brancheorganisatie en vertegenwoordigd dienstverleners en producenten van gevelelementen, die onder andere ramen, deuren, kozijnen, puien, serres en vliesgevels maken.
Alle VMRG-leden zijn in het bezit van het VMRG-Keurmerk.

De producten en diensten die de leden leveren voldoen aan de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen. Het omvat een bundel kwaliteitseisen en afspraken, zoals Beoordelingsrichtlijnen en Normdocumenten (CE-markering geïntegreerd), waaraan elke betrokkene in de productieketen zich moet houden. GevelBeheer Nederland hanteert deze eisen dus ook in de richting van alle leveranciers en betrokkenen. De VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen worden jaarlijks herzien. Hierdoor beschikt GevelBeheer Nederland steeds over actuele regelgeving op het gebied van kwaliteit.

VMRG-Keurmerk

Gevelbeheer Nederland is als goedgekeurd bedrijf herkenbaar aan het VMRG-Keurmerk logo en beschikt over een geldig VMRG-Keurmerk certificaat. Dit keurmerk is het bewijs dat GevelBeheer Nederland beschikt over hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van metalen gevels en gevelelementen.

De voordelen van het werken met GevelBeheer Nederland als VMRG-lid:

VMRG Algemene Voorwaarden

Bij GevelBeheer Nederland heeft u gegarandeerde kwaliteit welke staat genoemd in de VMRG Algemene Voorwaarden.

De VMRG Algemene Voorwaarden 2022 zijn via voorgaande link te downloaden en te bekijken als PDF-bestand.

De VMRG Algemene Voorwaarden 2020 zijn via voorgaande link te downloaden en te bekijken als PDF-bestand.

De VMRG Algemene Voorwaarden 2017 zijn via voorgaande link te downloaden en te bekijken als PDF-bestand.