Onderhoud

Wij bieden u advies over preventief en meerjarenonderhoud aan uw gevel. GevelBeheer Nederland kan dit onderhoud ook voor u uitvoeren.

Wat doen we voor u:

Wij bieden u advies over preventief, meerjaren- en turn-key gevelonderhoud en kunnen dit ook voor u uitvoeren. Naast gevelonderhoud zijn wij onder andere gespecialiseerd in het onderhouden van schuifpuien en het vervangen van zowel raambeslag als deurbeslag.

Uw voordeel:

Preventief en meerjaren-gevelonderhoud:

Preventief gevelonderhoud is het eenmalig, planmatig nalopen van uw gevel of geveldelen. Bij meerjarenonderhoud voeren wij preventief gevelonderhoud uit waarbij wij dit afhankelijk van uw behoefte herhalen.

Werkzaamheden o.a.:

Turn-Key onderhoud:

Bij Turn-Key onderhoud nemen we de totale verantwoording van de gevel over voor minimaal 10 jaar. Dit is inclusief service, klachten en eventueel noodzakelijke vervanging.

Wat is het doel?

Het doel van gevelonderhoud is het op peil houden van de prestaties van uw gevel en het voorkomen van toekomstige gebreken. Onder prestaties verstaan wij de functionaliteit, het comfort en de economische waarde van uw vastgoed.
Bij onderhoud wordt de levensduur van uw vastgoed verlengd, het gebruikersgemak in stand gehouden en worden storingen voorkomen.