Onderhoud schuifpuien

GevelBeheer Nederland biedt schuifpuien aan van staal, aluminium en kunststof. Voor het meeste woongenot moeten deze schuiframen en -deuren natuurlijk ook goed onderhouden worden. Voor het onderhoud van uw schuifpui maken wij gebruik van de originele merkonderdelen. Naast de levering van schuifpui onderdelen kunnen wij de onderdelen dus ook voor u plaatsen! Vul het formulier reparatieaanvraag in en onze ervaren monteurs voeren de vervanging snel en vakkundig voor u uit.

Onderhoud schuifpuien

Het onderhoud van uw schuifpui is afhankelijk van het materiaal waarvan de pui is gemaakt: staal, aluminium of kunststof. Regelmatig onderhoud voorkomt natuurlijk klachten en zorgt er ook voor dat u geen dure reparaties hoeft te laten uitvoeren. GevelBeheer Nederland beveelt ons eigen merk Plasticlean aan voor deĀ schoonmaak en reiniging van aluminium en kunststof schuifpuien.

Met regelmatig onderhoud voorkomt u problemen met uw schuifpui. Meld uw klacht daarom aan bij GevelBeheer Nederland via het formulier voor een reparatieaanvraag. We nemen snel contact met u op om een afspraak in te plannen, zodat het probleem met uw schuifpui weer snel verholpen is.

Onderhoud schuifpuien door GevelBeheer Nederland

GevelBeheer Nederland is een landelijk opererende organisatie op het gebied van service, onderhoud en revitalisatie van schuifpuien. Gevelbeheer Nederland staat voor snelheid, meesterschap, klantgerichtheid en plezier. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Staphorst en onze monteurs werken verspreid over heel Nederland. GevelBeheer Nederland: als het om gevels gaat!

Advies over schuifpui onderhoud

Welke adviesvraag u ook heeft over uw schuifpui, wij gaan samen met u op zoek naar een passend antwoord. Advies is een standaard onderdeel binnen onze diensten, maar is ook als apart product af te nemen.

Uitvoering

Naast ons advies staan onze gevelspecialisten dagelijks voor u klaar om uw gevelvraagstuk snel en adequaat uit te voeren. Wij hebben een landelijk dekkend netwerk en zijn merk- en materiaal onafhankelijk.

Veel voorkomende klachten bij schuifpuien

Klachten die bewoners vaker ervaren en die goed zijn te voorkomen of te verhelpen door preventief onderhoud zijn: