Deurbeslag vervangen

GevelBeheer Nederland verkoopt deurbeslag voor stalen, aluminium en kunststof kozijnen. Afhankelijk of u een stalen, aluminium of kunststof kozijndeur heeft, levert GevelBeheer Nederland daarvoor verschillende merkonderdelen. Naast de levering van de onderdelen voor het deurkozijn in uw gevel kunnen wij de onderdelen ook voor u plaatsen! Vul daarom het formulier reparatieaanvraag in en onze ervaren monteurs vervangen uw deurbeslag snel en vakkundig.

Deurbeslag vervangen van uw woning

De levensduur van uw deurbeslag hangt af van de wijze en de mate waarop u het gebruikt (meer of minder intensief). Ook de plaats in de woning is hierbij van belang. Is uw deurbeslag buiten in meer of mindere mate onderhevig aan weersinvloeden? Dan is er ook meer of minder onderhoud noodzakelijk. Als uw deurbeslag niet meer goed functioneert kan onze monteur het onderdeel misschien repareren. Ook kunt u zelf een nieuw exemplaar aanschaffen in onze webshop. GevelBeheer Nederland heeft bijna alle onderdelen van onder andere Kawneer, Forster, Jansen, eland brandt, Aubi, Schüco, VBH en Kommerling op voorraad en kan u dus snel het juiste deurbeslag voor uw deur leveren.

Onderhoud deurkozijnen

Het onderhoud van uw deurkozijn is afhankelijk van het materiaal waarvan het kozijn is gemaakt: staal, aluminium of kunststof. Regelmatig onderhoud voorkomt natuurlijk klachten en zorgt er ook voor dat u geen dure reparaties hoeft te laten uitvoeren. GevelBeheer Nederland beveelt ons eigen merk Plasticlean aan voor schoonmaak en reiniging ten behoeve van aluminium en kunststof deuren.

GevelBeheer Nederland

GevelBeheer Nederland is een landelijk opererende organisatie op het gebied van service, onderhoud en revitalisatie van deurkozijnen. Wij staan voor snelheid, deskundig, oplossingsgericht en plezier. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Staphorst en onze monteurs werken verspreid over heel Nederland. GevelBeheer Nederland: als het om gevels gaat!

Veel voorkomende klachten bij deurkozijnen

Klachten die vaak worden herkend en eenvoudig kunnen worden opgelost met het vervangen van uw deurbeslag zijn:

Meld uw klacht aan bij GevelBeheer Nederland via het formulier voor een reparatieaanvraag. We nemen snel contact met u op om een afspraak in te plannen zodat het probleem met uw deurkozijn weer snel verholpen is.