Eland-Brandt

ELAND-BRANDT, in 1878 begonnen aan de Elandsgracht in Amsterdam waar het bedrijf ook zijn naamsbekendheid aan ontleent, is één van de oudste en meest bekende Nederlandse bedrijven die begon met de ontwikkeling van schuifsystemen voor ramen en deuren. Een rijke historie waarin opgebouwde kennis en expertise werd gecombineerd met een constante drang tot innovatie. Daardoor is Eland-Brandt nu, ruim 125 jaar later, nog steeds koploper in de ontwikkeling van schuifsystemen. GevelBeheer Nederland is sinds 2003 de geselecteerde en erkende service- en onderhoudspartner van Eland-Brandt.

Tegenwoordig worden de schuifsystemen van Eland-Brandt, zoals de Maestrobriljant en de Maestribriljant, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium waardoor het mogelijk is om een veilig en robuust profiel te ontwikkelen dat tegelijkertijd elegant oogt. Met de slanke belijning van de Eland-Brandt schuifpui heeft u een groter glasoppervlak zodat binnenshuis optimaal gebruik gemaakt kan worden van natuurlijk buitenlicht. Bovendien wordt het glas in de fabriek gemonteerd zodat de systemen gegarandeerd wind- en waterdicht zijn.

De schuifsystemen van Eland-Brandt zijn veilig en eenvoudig te bedienen en door het gebruik van lichtgewicht aluminium makkelijk open en dicht te schuiven. Omdat de schuifelementen zijn voorzien van rvs rails, na stelbare rvs wielen en een handzame greep, zijn deze zelfs bij grote afmetingen uitermate gebruiksvriendelijk. De schuifpuien zijn onderhoudsarm, duurzaam, betrouwbaar en gaan lang mee.

Als servicepartner is GevelBeheer Nederland de enige officiële leverancier van Eland-Brandt onderdelen en Eland-Brandt beslag zoals Eland-Brandt wieltjes via de webshop. De rvs rails, na stelbare rvs wielen en overig hang- en sluitwerk zijn systeem gebonden en duurzaam. Het glas is bij breuk of dergelijke gemakkelijk te vervangen. Wilt u bij uw Eland-Brandt schuifpui wielen vervangen dan kunt ook u natuurlijk ook gebruik maken van de service specialisten van GevelBeheer Nederland via het reparatieformulier. Beleef met GevelBeheer Nederland een leven lang de vrijheid van Eland-Brandt schuifpuien!